Tekutá čekanková vláknina ke slazení pokrmů a nápojů. Oslaďte si s ní život a přidejte do kaše ke snídani nebo pár kapek do čaje nebo kávy. Sirup neobsahuje lepek, takže si na něm pochutnají i celiaci. Čekankový sirup se vyrábí z kořene čekanky. Z této zajímavé suroviny se získává rozpustná vláknina inulin. Sirup je bezlepkový a díky vysokému obsahu vlákniny je zcela jedinečným sladidlem. Dá se používat přímo ke slazení pokrmů a nápojů (výborný je do čaje a kávy) nebo jej můžete využít jako zdravější náhradu cukru při pečení. Vynikající je na doslazení snídaňové kaše nebo na přelití palačinek či lívanců. Tipy na použití sirupu: domácí zmrzliny ovocné želé z agaru tofu krém, puding domácí rostlinná mléka sušenky, bábovky, koláče, muffiny… domácí limonáda, ledový čaj, smoothies marmelády, džemy Skladování: Skladujte v suchu a chladu při teplotě do 20 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením.