Fitkompas - fitness katalog
  1. Fitkompas
  2. Zdravé potraviny
  3. Konzervovaná a hotová jídla
  4. Hotová jídla
  5. Indiana Jerky sušené maso 15 g tuňákové original

Indiana Jerky sušené maso 15 g tuňákové original

Kvalitní a levný produkt Indiana Jerky sušené maso 15 g tuňákové original od oblíbené značky Kulturistika.com snadno můžete sehnat u nás nyní za výhodnou cenu! Akční cena 64 Kč.
EAN: 8594055300090
Indiana Jerky sušené maso 15 g - tuňákové original

Jerky sušené maso – Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack na americkém trhu, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny. V USA je vyhledávám lidmi, kteří žijí aktivní život, sportovci, lovci, cestovatelé, členové záchranářských týmů, členové bojových jednotek a další. Vysoušení je prastará technologie uchování masa, ovoce a dalších potravin, v dlouhodobě trvanlivém stavu. Nejvíce tuto metodu využívali indiáni, kteří sušili maso na kamenech, na slunci bez jakékoliv další úpravy. Je vědecky dokázáno, že způsobem vysoušení při dodržení konstantní teploty a správného technologického postupu vyloučíme ze suroviny všechny nežádoucí bakterie, a zárodky, spolu se šťávami a tukem. Zbude nám zhruba 1 takto upraveného výrobku, který je ochucen přírodním kořením. Tyto jerky jsou vyrobeny z pouze přísně kontrolovaného masa pod vedením odborníků z vysoké školy chemicko technologické, katedra konzervace a zpracování masa. V současné době spadá do kategorie pochutin, jako jsou bramborové lupínky a pod., s tím rozdílem, že jsou zdravé a chutné. Použití 60 g Jerky nahradí požití hovězího steaku o hmotnosti 240 g se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Jrky se vyrábí v masokombinátu Planá, který jako jeden z prvních u nás splňoval podmínky pro zpracování masných výrobků pro vstup do EU. Je tedy vyráběn za nejvyšších hygienických opatření. Doporučujeme jej jako náhradní příjem proteinů v tělu přijatelné formě. Postup výroby: Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury. Poté je ručně kladeno na rošty. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem. Doporučené dávkování: Kdykoliv během dne jako zdravou pochoutku. Upozornění: Potravina.Skladujte při teplotě +5°C – +30°C.Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti.Po otevření spotřebujte do 48 hodin.Baleno v ochranné atmosféře N2, CO2.Absorbér kyslíku uvnitř není určen k požití.